El Cairat ja té 36 anys i tot i que podria semblar que cada any sigui igual, no és així.  Sempre hi ha canvis. Comencem, per exemple, pels menús.  Tot i que els tenim estructurats, cada any canviem els plats…  és per això que el noi de comunicació em diu que sóc un cul inquiet.

Seguim amb els ingredients. Buscar productes, això vol dir nous proveïdors, nous vins, nous aliments, carns, peixos, verdures, olis,… És una tasca que sembla minúscula però que és molt complexa i és la base de la nostra feina com a gastrònoms perquè les novetats encaixin bé amb la nostra filosofia i el client ho pugui gaudir.

Intento no dir mai que no, doncs col·laboro amb fires  ( del vi, de la tomaca, del bolet) amb Jornades (cabra hispànica, simposi internacional del  paisatge, agricultura i dona, Tast de Magnums, del vi solidari al Masroig, i aquest any pel Celler Rendé Masdéu, Centenari del celler cooperatiu Falset Marçà.  Sempre estem al costat dels projectes de nous cellers, formatgeria, destil·leria, restaurants,…

Ara mateix som presents en fires com Gastroebre, a les xerrades d’en Ferran Centelles, Paul Wagner,… Moure’s és la base per seguir endavant connectats amb el territori i generar sinergies.

Però el que més m’agrada són les passejades pel territori on m’inspiro i em van sortint  aquells plats que després els vindreu ha degustar, amb aniversaris, excursions, o simplement al nostre restaurant on podreu venir a veure’ns.

És per tot això que estic il·lusionada i amb ganes de continuar al vostre costat per poder oferir-vos el que sé fer:  estimar  el que faig!

Moltíssimes felicitats i molt bon any  2020. SALUT I TREBALL.

 

Mercè Pellejà